luni, 28 iunie 2010

Toshiba SD Card Wifi

Toshiba Corporation (Tokyo), a anunţat lansarea noului card SD care integrează wireless Wi-Fi de date capacităţi de comunicare si de stocare. "Standardul de promovare a forumului de Memorie CardsEmbedding LAN fără fir" a fost infiinţată de Toshiba Singapore şi Trek bazate pe Ltd. 2000 International. În ultimii ani, aparatele foto digitale au atins rate foarte mari de penetrare pe piaţă.



SD Card Wi-fi


Noul card ofera soluţii inovative care aduce noi capabilităţi la formatul deja foarte popular SDHC. Cardul este conceput pentru a aduce Wi-Fi in funcţionalitate cu camerele digitale care au SDHC slot.  De asemenea, permite utilizatorilor încărcacarea şi descărcarea fotografiilor de la un server fară a fi nevoie de o conexiune prin cablu sau transferurile de pe cardul de memorie flash. Noul card este compatibil cu standardul de memorie SD; suporta IEEE 802.11b / g si are o capacitate de 8-gigabiţi.Se poate transfera atât imagini JPEG şi RAW.


Toshiba este un lider de piaţă in dezvolatarea si fabricarea de memorii flash NAND , care este indispensabilă dispozitivelor personale digitale. Compania urmareşte sa extindă memoria NAND in funcţie de cererintă.

Sursă : http://www.toshiba-components.com/prpdf/6027E.pdf