miercuri, 1 septembrie 2010

Google Traducere

Acum Google a introdus un nou design la opţiunea Traducere de pe motorul de căutare. Acest design este completat şi de câteva noi opţiuni, care fac utilizarea acestuia mult mai eficientă şi rapidă.


Iată câteva dintre ele: prima opţiune este care care se referă la modalitatea de fuctionare a acestui serviciu şi ne arată cum putem obţine o traducere mai corectă utilizând Google Translator Toolkit. Acesta se poate accesa după ce v-aţi creat un cont duce şi astfel, veţi putea utiliza acest serviciu pentru o traducere mai bună. Stăpâniţi puterea Google Traducere cu produsele dvs. Google preferate: căutaţi, exploraţi, comunicaţi, mobil, profesional.



Serviciul de căutare oferă traducerea cuvintelor indentificate, în funcţie de căutarea dv. Pentru a efectua o căutare globală, încercaţi opţiunea „Cautare tradusa” din Căutare Google. Această determină în ce limbi se află cele mai bune informaţii pentru interogarea dvs. şi traduce rezultatele web în limbă pe care o doriţi.

De asemenea serviciul explore, este o bară de instrumente care în momentul activării acesteia, identifică dacă pe anumite site-uri pe care le accesaţi apar cuvinte scrise în altă limbă decât cea pe care o utilizaţi şi traduce textul respectivelor pagini. Această bară de instrumente este accesibilă atât pentru Internet Explorer, cât şi pentru Firefox şi Google Chrome.



Opţiunea Gmail oferă posibilitaea că atunci când primiţi un email important care este scris în altă limbă decât cea pe care o cunoaşteţi să traduceţi cuprinsul acestuia, prin activarea funcţiei Gmail Labs. De asemenea, acesta oferă şi un robot de chat pe care îl puteţi utiliza în discuţiile cu prietenii dv. virtuali.

Iată că acest serviciu de traducere poate fi folosit acum şi pe propriul mobil accesând din browser-ul telefonului "translate.google.com/m".De asemenea, cu aplicaţia Google Traducere Android puteţi rosti cuvintele spre dispozitiv şi veţi auzi o traducere audio. Aplicaţia acceptă şi funcţiile history,favorites şi un dicţionar bogat pentru cei pasionaţi.

De aici va lăsăm să descoperiţi singuri utilitatea acestor opţiuni şi să identificaţi în funcţie de nevoile dv cele mai potrivite servicii.



Sursa : http://translate.google.ro/