miercuri, 7 iulie 2010

ATI Radeon 5870

Pregătiţi-vă de o experienţă de înaltă definiţie cu ATI Radeon HD 5870. Extinde-ţi vizualizarea in timp real cu trei ecrane LCD si pierdeţi-vă în acţiunea revoluţionară cu ATI Eyefinity Technology 2.





Tehnologie 40nm
Densitate dublă de tranzistori , tehnologie 40nm fapt pentru care a ajutat produsele ATI seria 5000 să fie una dintre cele mai avansate unităti video de procesare grafică realizată vreodată. Cea mai mare viteza de clock a GPU-ului , de integrare caracteristică , performanţă maximă şi precizie.

Ati Radeon 5870


Microsoft DirectX 11
Performanţa minunată, efecte vizuale extraordinare, şi interactivitate mai dinamică decât inainte. Oferă cea mai bună performanţă şi compatibilitate pentru toate aplicaţiile DirectX 11.Jocurile in mod special capătă o vizualizare inbunătăţită.

Ati 5870


Pixel Shader 5.0
Pixel Shader Model 5.0, adaugă suport pentru temporare indexate care poate fi destul de utile pentru anumite task-uri.Accesul direct temporar este de preferat in cele mai multe cazuri. Temporarele indexate tind să crească presiunea de a înregistra o mulţime. Un Shader obisnuit, care conţine de exemplu ; variabile de câteva zeci va consuma rar o temporarară, câteva zeci în cele din urmă dar este probabil sa fie optimizat în, funcţie de ceea ce nu este shader. Acest lucru se datorează faptului că Optimizatorul de shader pot urmări cu uşurinţă toate variabilele şi registrele refolosite..Acest lucru ar putea fi în detrimentul performanţei, deoarece reduce capacitatea hardware-ului pentru a ascunde latenţa.


OpenGL 3.1
Asigură compatibilitatea top-notch si performanţă pentru toate OpenGL 3.1 în funcţie de cerintă.


PCI-E 2.1
PCI Express 2.1 Gata pentru cele mai solicitante aplicaţii grafice.PCI Express 2.1 ,dublează lăţimea de bandă standard de bus de la 2,5 Gbit (PCIe 1.1) la 5 Gbit /sec.


Sursă: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3407