Despre noi

Autorii acestui blog:

-Edy: Pasionat de calculatoare a lucrat timp de mai mulți ani în domeniul telecomunicațiilor internet, în depanarea și testarea componentelor hardware, devenind un bun specialist care dorește să vă împărtășească din cunoștințele sale prin intermediul acestui blog.

-Olivier: Consultant Internet SEO și-a desfășurat activitatea la Paris în cadrul unei web agency ca responsabil SEO și împreună cu Edy a creat acest blog în România, realizând articole prinvind optimizarea site-urilor internet.

Suntem bucuroși să vă transmitem știri interesante de actualitate în domeniul calculatoarelor și internetului pentru a vă ajuta la o mai bună înțelegere a PC-lui dumneavoastră și lumii informatice, fie că sunteți sau nu un cunoscător în această materie.

Acest website foloseste Google Analytics, un site de date analitice oferite de Google, Inc. Pentru vizualizarea Google Analytics “Terms of Service”, va rugam sa accesati http://www.google.com/analytics/tos.html.

NOTÃ: Orice link-uri pentru alte website-uri reprezinta doar acceptul utilizatorilor nostrii, nu facem nici o reprezentare, afiliere sau ratificare privind aceste site-uri.