duminică, 13 iunie 2021

Cele Mai Noi Stiri Pentru PC De La Computex 2021

 

 

 


 

    Una dintre cele mai importante expoziții comerciale din universul PC-urilor, Computex, a avut loc, din păcate, în timpul orelor mici ale sărbătorii Memorial Day din Statele Unite în acest an. 

    Din fericire, am ținut la curent anunțurile de la AMD, Intel, Nvidia și multe altele despre care trebuie să știți și le-am rezumat mai jos. Dacă ar trebui să alegem un „câștigător” general, bine, AMD fiind cel care a furat spectacolul. Un număr de anunțuri despre CPU, GPU și chiar arhitecturale făcute pentru o prezentare Computex. 

    Dar e-mailurile și canalele noastre de chat interne erau ocupate să mestece ceea ce Intel și Nvidia aveau de oferit deasemenea. În nici o ordine specială, iată ceea ce considerăm a fi cele mai importante povești ale Computex.

    Cele mai bune procesoare pentru jocuri FidelityFX Super Resolution al AMD FidelityFX Super Resolution este răspunsul AMD la tehnologia DLSS al celor de la Nvidia, ambele folosind o magie de calcul pentru a obține mai multe cadre pe secundă(fps) în jocurile sale.

    Totuși, tehnologia AMD poate îmbunătăți nu numai propriile GPU-uri, ci și competiția insemnand chiar și GPU-urile GTX 10 din seria Nvidia.Există patru niveluri de performanță grafică (în plus față de performanța nativă a GPU-ului) care, conform acestui dispozitiv AMD, oferă rate de cadre  pe secundă cuprinse între 49 fps și 150 fps.

 

    AMD Super Resolution FidelityFX- de la AMD arată acum ca un lucru obligatoriu. Intel’s Beast Canyon NUC, dupa cum probabil vă amintiți când Intel a introdus așa-numita Unitate nouă de calcul (NUC) și cât de mici erau acestea ?  

    Intel a intrat pe piața tradițională a calculatoarelor cu formă mică, cu un NUC „Beast Canyon” care poate găzdui o placă grafică completă alături de un element de calcul cu un procesor din seria Tiger Lake-H de clasa a 11-a. Intel a aruncat o privire asupra Canionului Bestiei ca o scurtă privire, reținând prețurile și detaliile disponibilității. 

    Dar am analizat cu atenție ce detalii erau disponibile, precum și ce credem că va putea realiza această strategie a sa.IntelNuc11ek  sau Intel Intel’s Beast Canyon NUC este intr-adevar foarte puternic.Reîmprospătarea frecventei de 5 GHz, care am crezut inițial că lansarea acestora Intel Tiger Lake-U ar fi trebuit facută in luna Septembrie a anului trecut.Dar acest lucru nu s-a întamplat.

    Ei bine, Intel a livrat. Compania a lansat un nou cip Tiger Lake de 5 GHz despre care pretinde că poate ajunge la performantele lui Ryzen 5800U atât în ​​jocuri, cât și în productivitate din punct de vedere al performantei.Dacă alegeți un benchmark de transcodare video HandBrake, noul Core i7-1195G7 de 2,9 GHz depășește Ryzen-ul comparabil de aproximativ opt ori.     

    Am menționat că Intel are acum și un modul 5G ? Radeon RX 6000M de la AMD preia GPU-urile RTX Nvidia.Iată asteptarile: un nou GPU AMD care poate merge cap la cap cu GPU-urile RTX de la Nvidia.La Computex războaiele grafice pentru notebook-uri tocmai au început să se încălzească.AMD a lansat Radeon RX 6800M, 6700M și 6600M, toate cu niveluri diferite de putere.     

    AMD a spus că RDNA 2 oferă o performanță de 1,5 ori mai mare decât proiectele RDNA originale, funcționând în același timp cu 43% mai puțină putere.

    PCWorld trece în revistă AMD Radeon RX 6800M PCWorld care a revizuit AMD Radeon RX 6800M, încorporat în Asus ROG Strix G15 Advantage Edition. Îl numim „un competitor demn pentru GeForce de la Nvidia”

 

 

    Asus ROG Strix G15 Advantage Edition Gordon Mah Ung Asus ROG Strix G15 Advantage Edition este un notebook foarte reusit.Ce se afla în interior este și mai frumos.         Monstruosul GeForce RTX 3080 Ti de la Nvidia Ceea ce Nvidia numește GPU „noul său flagship de jocuri” ar fi meritat un loc mai înalt în lista, având în vedere că, ei bine, este un nou GPU premium.

    Prețul de 1.200 USD și faptul că plăcile grafice se vând aproape imediat și rezultatul este o placă grafică pe care probabil nu o veți vedea niciodată. Cu toate acestea, specificațiile Nvidia RTX 3080 Ti sunt masive în mod corespunzător și am putut chiar să analizăm GeForce RTX 3080 Ti.

    Pregătește-te să fii uimit. Noul program de notebook-uri AMD Advantage Edition după ce ați citit despre marca lansată pe piață a Intel Evo pentru design-urile premium proiectate împreună cu proiectul Athena, ați fi putut crede că Intel a fost singurul furnizor de cipuri care a cheltuit timp și bani pentru a vă asigura că următorul notebook pentru jocuri a fost proiectat corect.


 

    Iată ce face AMD pentru a garanta că următorul notebook Ryzen / Radeon este un produs convingător. Ce este Alienware’s Element 31 ? Metalul lichid invocă întotdeauna imagini ale Terminatorului T-1000 din filmul "Terminator- Judgement Day", mai degrabă decât o soluție de răcire în interiorul unui notebook premium.Nu vom dezvălui în totalitate această poveste în schimb, ceea ce este defapt Elementul 31 foarte important să stiti că Alienware vor să creeze laptopurile : Alienware x15 și x17 cu performante net superioare celor actuale de pe piața competitorilor din industrie și anume laptopuri dedicate gamerilor construite foarte subțiri, ușoare, fiabile în utilizarea lor.

 

Sursă : https://www.pcworld.com/article/3620435/computex-2021-the-most-important-pc-news.html