vineri, 6 august 2010

YouTube Video Speed Test

Puteţi avea o viteză medie privind filmele de pe YouTube, dacă conexiunea este normală, mai bună sau nu decat ceilalţi useri Youtube. Istoria vitezei filmurilor de pe YouTube arată filmurile din trecut de pe YouTube pe care le-aţi vizionat din locatia la care vă aflaţi (broswer-ul curent corespunzător IP-ului).


Dacv vă intrebaţi de ce YouTube face acest lucru, este pentru că, viteza cu care ruleaza fimele reprezintă un important factor avand in vedere că trebuie să asteptaţi pentru a viziona un video, reprezentand un criteriu important in determinarea calităţii fimului respectiv. Deosebit de importante sunt: prodiverul internet pe care il utilizaţi, distanţa intre PC si serverele Google, PC-ul pe care folosiţi si celelalte device-uri ale reţelei.

Video Speed Comparision se află la limita dintre doua date, aveţi cateva informaţii privind Mbps ca You", the "ISP","City", the "Country" si "Global" utilizare pentru YouTube. Statisticile redau "Speed Comparison over Time" cu aceleasi statistici dar cu o alta grafica. Datele sunt adunate din aceste filme prin serverele YouTube.
"Your location" reprezintă browser-ul vostru curent legat de IP adresse.



Puteţi verifica viteza prin "Test Video" existent pe pagina YouTube. Testul vă arată informaţiile dorite in timp real (vezi apoi "Streaming HTTP"). Cand filmul este lansat puteţi vedea rezolutia, kbps, KB si alte statistici cum ar fi: volumul, streaming HTTP in timp real, FPS-urile.

Serviciul nu suporta pentru moment cifra vitezei pentru un provider diferit, ţara sau stat. Aceasta este updatată o data pe zi.

Google precizeaza ca:
YouTube logheaza ceva nou pentru acest serviciu? Nu.
Este viteza datelor legata de contul de pe YouTube? Nu.

Sursa : http://www.youtube.com/my_speed .