vineri, 14 mai 2010

ASUS lansează noul EeeKeyboard PC

EeeKeyboard PC-ul este un mic computer ce încorporează un keyboard de dimensiunile standard celui ce se conectează la  un desktop computer, precum și un keypad creat de cei de la ASUS cu câteva luni în urmă, care permite redarea imaginii cât și trasferul de imagine pe un simplu monitor ori TV. EeeKeyboard PC-ul reprezintă o tehnologie revoluționară și este deja disponibil în câteva țări. În acest articol vom face vorbire și despre anumite aspecte tehnice.

Prin lansarea acestei ultimi tehnologii, ASUS face un mare pas important cu noile EeeKeyboard PC, proiect care a necesitat un efort susținut de câțiva ani. Echipa acestora dorește să realizeze acum un keyboard care să integreze întreaga tehnologie a unui PC, pentru a facilita utilizarea acestuia, așa cum se observă în filmulețul următor.

Iată noul EeeKeyboard PC-ul:


Așa cunm puteți remarca, keyboard-ul este prevăzut cu un mic monitor de 5", speakers integrate, precum și posibilitatea de a interacționa cu alte produse, toate aceestea fără a depăși un kilogram.

Câteva specificații:

Model Name : EK1542
Operating System : Windows XP Home
Display : 5", 800x480 Multi-touch Panel
CPU : Intel Atom N270
Default Memory : DDR2 1GB
Hybrid Storage : 16GB/32GB SSD
Weight : 1.2 kg (2.4lb)
Color : Silver

Este de remarcat faptul că, noul EeeKeyboard dispune de posibilitatea conectării acestuia cu LAN, Wireless și Bluetooth.

Sursa:
http://www.asus.com/News.aspx?N_ID=PAT9g8UsynfYyxiN