vineri, 14 mai 2010

SEO Tools : Advanced Web Ranking 2010

Advanced Web Ranking
Acest software permite vizualizarea evoluției pozițiilor pe care le ocupă site-ul dumneavoastră pe anumite motoare de căutare, este vorba de Advanced Web Ranking (în prezent versiunea 7.2).

Software-ul permite, în această manieră, verificarea tututor pozițiilor cuvintelor cheie alese pentru website-ul dumneavoastră, și în același timp, posibilitatea de a compara optimizarea acestuia cu site-urile concurente. Mai mult, acest software creat de specialiștii români de la CAPHYON, cuprinde o serie de informații utile ce au fost înglobate special pentru a veni în întâmpinarea necesităților dumneavoastră în desfășurarea prestațiilor SEO.



Grafice privind evoluția unui website

Acest software este ușor de utilizat mulțumită asistenței permante conferite pe parcusul utilizarii acestuia. Multi-platforma este disponibilă pe interfațe Linux, Windows sau Mac. Programul propune trei versiuni diferite (Standard, Professionnal, Business) pe care le puteți alege, fie că sunteți persoană fizică ori juridică, corelativ cu doleanțele dumneavoatră, precum și o versiune tip Server, care să vă permită prin sistemul remote conectarea la aceeași database. Pentru mai multe detalii privind versiunile pe care le prezintă acest software, Caphyon furnizează toate informațiile pe website ranking, la secțiunea : Feature Comparison (exemplu: Keyword research tool).

De reținut este că, începând cu versiunea Professional vi se conferă oportunitatea de a crea rapoarte personalizate, precum și posibilitatea de a printa aceste rapoarte direct prin intermediul acestui program eficient. Rapoartele sunt disponibile în format HTML, PDF, Excel (XLS), XML, Txt și CSV.

Versiunea Business atribuie programului eficiență maximă gestionarea mai multor proiecte, iar prin optiunea identificării directe a cuvintelor cheie, fără a necesita, în prealabil, efectuarea acestei operațiuni, ceea ce economisește evident, o perioadă de timp îndelungată


Iată cum se derulează prima utilizare:
  1. Lansați software-ul;
  2. Creați un nou proiect;
  3. Alegeți motoarele de căutare (mai mult de 1000 moatoare de căutare disponibile);
  4. Adaugați cuvintele cheie pentru care doriți să vizualizați pozițtionarea acestora
  5. Adaugați url-ul site-lui.
  6. Apăsați click pe butonul OK
  7. Adăugați numele proiectului Dv.

Screenshoot ce reprezintă poziționarea cuvintelor cheie adăugate, în prelabil, potrivit pașilor precedenți:

Rezultatul verificarii site-lui afișat strict pe cuvintele cheie, url sau motoare de căutare.


De asemenea, acest software vă oferă și posibilitatea de a obține un studiu de tip grafic, pentru a reda statistica site-lui verificat.


Rezultatul verificării website-lui afișat în formă grafică

Principalele avantaje ale utilizarii software-lui Advanced Web Ranking :
  • Disponibil pentru PC pe interfațe Linux și MAC;
  • Simplitatea și rapiditatea update-urilor;
  • Multitudinea motoarelor de căutare disponibile pe interfața acestuia;
  • Asistența rapidă și eficientă a echipei Caphyon;
  • Utilizarea simplă a acestuia;
  • Programul este disponibil în mai multe limbi;
  • Disponibilitatea unui forum pe site-ul Advanced Web Ranking
  • FAQ online

Personal, în calitate de expert SEO de-a lungul experienței mele, am utilizat mai multe software-uri de acest fel și făcând o comparație între acestea, mă declar pe deplin satisfăcut, datorită simplității utilizării acestuia și nu în ultimul rând economisirii unui timp considerabil. Noua versiune 7.2 a adăugat de asemenea, noi caracteristici ce permit o desfașurare mai eficientă a activității mele.

Acest software creat de Caphyon (companie românească cu sediul în Craiova) s-a impus, cu câțiva ani în urmă, ca o referință în mai multe țări din Europa și nu numai (România, Franța, SUA ș.a.), iar portofoliul acestei companii constituit din importante renume la nivel modial, cum ar fi SONY, Nvidia, EA, Harvard redă siguranța calității produselor Caphyon, precum și seriozitatea acestui viitor partener pentru dumneavoastră.

Mai multe informații despre : Advanced Web Ranking Software