joi, 27 mai 2010

ROG Xpander : Asus

GeForce GTX 480 pentru dumneavoastră "Asus Rampage Extreme III" tachinarea istoria să ajunga la un record mondial in 3DMark, dar obosit, acesta din urmă are numai trei PCI-Express 16x.


Această extensie pentru placa de baza, rezervate pentru high-end Rampage Extreme III, într-adevăr, oferă patru sloturi PCI Express găzduit de două nForce 200 de jetoane permiţându-se astfel formarea de o configuraţie cu patru placi grafice, fără reducerea acestora.

ROG Xpander Asus

Pentru a profita de un astfel de dispozitiv, se va face încă o serie de sacrificii: jertfa şi conectorii molex de alimentare PCI-Express pentru a oferi tuturor energie electrică necesară;


În cele din urmă, veţi avea, de asemenea, tendinta unei încercări pe standul respectiv sa instalaţi pe computerul dvs sau pe computerul de la birou , deoarece aceasta subminează instalarea etajul al doilea, în orice incintă în mod normal, proportionat. În acest moment, cui îi pasă cu adevărat?

"Xpander ROG"va fi probabil prezentat oficial la Computex, care vor avea posibilitatea de a descoperi pretul de vanzare, care este implică mult mai mult de $ 100, deoarece această sumă este facuta sa acopere abia licenţa şi chipset-urile nForce 200 necesare.

Sursa:
http://rog.asus.com/2009_old_bak/blog/blogmain.aspx?bID=201005210B8AB013742B42078C8EE