vineri, 28 mai 2010

Cele mai noi filmulețe de pe internet

Vă prezentăm în cele ce urmează mai multe filmulețe de actualitate, dintre cele mai apreciate de către surferii internetului. Unul dintre ele privește ultima performanță tehnică Google regăsită în The A-TEAM. De asemenea, pentru gameri ultimul demo de Half-Life 2 pentru OS X.




Half-Life 2 on OS X - Free Yourself :


În amintirea reclamei din 1984 pentru intro-ul Macintosh Apple.


NIKE FOOTBALL WRITE THE FUTURE - FULL LENGTH VERSION :


A venit vremea ca gamerii să-și regăsească numele în istorie. Cu o singură atingere, abordare sau lovitură liberă s-ar putea zdrobi speranţele unei naţiuni sau poate face ca aceasta să construiască o statuie în onoarea ta. Drogba, Rooney şi Ronaldo sunt gata de a scrie viitorul, cu apariția personajelor: Roger Federer (tenis), Cesc Fabregas (fotbal), Kobe Bryant (baschet) și alții...


Balloons and Dyson Air Multiplier fans :


Inginerilor Dyson li s-a cerut să demonstreze modul de stimulare și antrenare a sistemului Air Multiplier, iar dacă vom privi cu atenție, putem observa ca balonul este aspirat de un curent de aer care face ca acesta să treacă prin întregul circuit de inele. În acest video veți regăsi mai multe experimente realizate de către echipa Dyson pentru a vă stârni amuzamentul.

Avertisment: Aceste mici experimente au fost create și executate de către inginerii instruiți în conformitate cu Dyson, într-un mediu perfect controlat. Nu încercați copierea acestora. Aflaţi mai multe pe: http://www.dyson.com/ secțiunea destinată fanilor


Așa cum v-am anunțat precedent, Google a realizat ultima performanță tehnică ce se găsește în ultimul filmuleț: The A-TEAM, pe care-l puteți viziona pe web site-ul YouTube. Când doriți, apăsați click pe butonul Drive the van! Dacă aveți plugin-ul Google Earth, veți putea călători prin intermediul internetului în San Francisco. Clădirile sunt vizualizate în 3 D, și astfel puteți accesa noi filmulețe. Pentru cei care doresc să descopere A-Team, este recomandat să utilizați un browser web actualizat alături de un calculator modern.
Aici puteți accesa link-ul: http://www.youtube.com/drivetheateamvan


Sursa: Youtube.