joi, 1 iulie 2010

GIGABYTE: lansează seria de brand Aivia la Computex 2010

GIGABYTE este pregătită să anunţe noua linie de produse.Pentru a întări imaginea acestor produse, GIGABYTE a creat o serie de periferice originale. Aivia, un cuvânt integrat acronymic, este derivat din caracteristicile sale cheie - avansat, intuitiv şi arhetip.  Aivia nu este doar o extensie a intelectului uman, dar şi o extindere intuitivă la folosirea inteligenţei artificiale. Din acest motiv, Aivia poate fi interpretată şi ca AI, prin intermediul GIGABYTE.

Tastatură de Gaming, Design ergonomic.

Aivia K8100, o tastatură care beneficiază de control de tip slide pentru volumul sunetului, posibilitatea de a apăsa simultan 20 de taste fară erori, precum si de software-ul Ghost Macro Engine, care va stoca macro-urile in memoria de 4MB a tastaturii, independent de sistemul folosit.



Aivia M8600 Wireless Macro Gaming Mouse

Mouse-ul Aivia M8600 beneficiază de acelasi software Ghost Macro Engine şi de un timp de joc neintrerupt de pana la 24 de ore, plus sistemul rapid de schimbare a acumulatorului.
M7800S, este un mouse laser wireless de mici dimensiuni, cu un design deosebit de elegant. Este imbracat in piele veritabila, in tip ce butoanele sunt suflate cu aur. Cristalele Swarosky dispuse pe carcasa care adaugă un plus de stil. Nu in ultimul rand, receiver-ul wireless are dimensiuni liliputane si poate fi stocat fara probleme in interiorul mouse-ului atunci cand il transportati in geanta.Este recomandat tuturor utilizatorilor care isi doresc un periferic elegant şi de calitate.



Sursa : http://www.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=886