joi, 6 octombrie 2011

ASUS lansează placa de bază Rampage III Gene


Rampage III GENE (sau R3G) beneficiază de facilitățile extraordinare care au contribuit și la succesul platformei Rampage III Extreme. R3G folosește chipset-ul Intel X58, suportă procesoarele cu șase nuclee Intel i7-980X și încorporează tehnologiile USB 3.0 și SATA 6Gb/s - cele mai rapide soluții pentru transferul datelor, disponibile marei mase de utilizatori.
                                              
                            

Tradiția Republic of Gamers (ROG) diferențiază noua placă de bază de alți competitori microATX. În spiritul performanței nelimitate, modelul oferă posibilități ample de overclocking, iar design-ul strălucește și de această dată. Pentru cei mai experimentați overclock-eri, dar și pentru cei neinițiați, Rampage III GENE oferă mai multe căi de a maximiza performanțele sistemului. ROG Connect simplifică overclocking-ul hardware cu ajutorul unei console conectabile prin USB, benchmark-urile rulând într-un mediu nativ iar rezultatele fiind mai aproape de realitate.

ProbeIt furnizează un diagnostic de înaltă acuratețe și citește în timp real tensiunile de alimentare pentru diverse zone ale plăcii. Utilizatorii se vor putea concentra mai bine asupra procesului de supratactare, urmărind îndeaproape efectele asupra componentelor hardware. Conform angajamentului ROG, echipa de designeri ASUS urmărește cu fiecare nou produs să le ofere satisfacție gamerilor și fanilor tuning-ului PC.

Punând accentul pe jocurile complexe, R3G posedă caracteristici superioare, care converg spre o experiență plină de realism. Supreme FX X-Fi 2 suportă EAX 5.0 cu efecte excelente asupra sunetului surround, creând un mediu 3D în care nuanțele sunt răspândite uniform. R3G este fabricată din materiale de calitate, cum ar fi conectorii auriți pentru căști și condensatorii solizi, totul pentru redarea unui sunet de înaltă fidelitate.
În era serviciilor cloud și a jocurilor multi-player, placa de bază elimină eventualele bariere în conectarea online. Interfața LAN Intel Gigabit permite accelerarea conexiunii de câte ori aceasta este posibilă, garantând performanța și reducând drastic încărcarea procesorului. Facilitatea GameFirst pune la îndemâna utilizatorilor un instrument puternic pentru prioritizarea traficului din rețea. Utilizatorii vor putea descărca fișiere în plan secund, fără a afecta rularea jocurilor online.

CPU Level Up ajută la supratactarea procesorului printr-un proces complet automat și acționează atunci când necesită frecvențe mai mari de lucru, datorită nivelului de încărcare. Utilizatorii beneficiază de rularea fluentă a software-ului, fără a efectua vreo intervenție.