miercuri, 5 octombrie 2011

ASUS a început livrarea plăcilor de bază cu chipset-urile seria Intel 6


Ca parte a programului global de înlocuire, ce a urmat identificării erorii de concepție a chipsetului Intel 6, ASUS a implementat o serie de măsuri de suport pentru utilizatori, printre care se numără linii telefonice dedicate precum și posibilitatea de returnare și înlocuire a modelelor afectate. Bazându-se pe ultimele informații provenite de la Intel, ASUS este bucuros să anunțe că plăcile de bază actualizate din seria Intel 6 vor fi distribuite începând din această săptămână, imediat după ce design-ul revizuit va fi lansat de către Intel. Răspunsul rapid este menit să prevină eventualele neplăceri ale utilizatorilor.

Clienții care dețin plăci de bază posibil afectate pot vizita: 
"http://vip.asus.com/eservice/changeSandybridge_MB.aspx?slanguage=en-us"



Pentru detalii privind returnarea și înlocuirea produselor. Pe lângă acestea, utilizatorii pot indentifica produsele revizuite verificând etichetele “New B3 Revision” ce se află pe ambalaje și produse. Versiunile chipset-urilor pot fi verificate de asemenea prin etichetele lipite pe acestea dar și prin: BIOS, ASUS SATA Verifier sau utilitarele CPUID și CPU-Z.
În momentul în care Intel a anunțat că eroarea de design afectează anumite porturi SATA 3Gb/s, ASUS a creat utilitarul SATA Verifier pentru a ajuta utilizatorii să identifice în mod clar porturile SATA 6Gb/s neafectate pentru fiecare produs în parte.

Mai multe informații pot fi găsite :
"http://event.asus.com/2011/mb/Identify_unaffected_SATA_port"


Pe acestă cale încurajăm toți posesorii de produse afectate să le returneze în vederea înlocuirii astfel încât tranziția la hardware-ul revizuit să se facă simplu și cât mai rapid posibil.