luni, 3 octombrie 2011

Toshiba a lansat in Japonia Home Media Server de 5TB


Toshiba a anuntat un nou server pentru acasă denumit mass-media cu cinci terabiti de stocare. Acesta are o capacitate suficient de mare pentru a stoca timp de 15 zile emisiuni TV digitale de la şase canale.

Recent acesta reda video, exclusiv pe un TV de 55 inch 3D care nu are nevoie de ochelari; fiind ultra-subţire si comprimat. Un laptop ultrabook, precum şi  smartphone-urile sale. Toshiba combinate cu TV şi diviziile de calcul la începutul acestui an , au adus un omagiu la erodarea graniţelelor dintre cele două.


Conectarea televizoarele facandu-se astfel încât acestea sa partajeze conţinutul important dar la partea de conectivitate la nivel regional aceste servicii sunt bazate pe cloud. Asemenea este esenţial, ceea ce inseamna ca unele produse vor fi limitate la anumite pieţe geografice, a declarat Masaaki Osumi, seful Toshiba divizia de produse digitale.
Server Regza a prezentat la Ceatec pentru piata japoneza urmatoarele :

"Este un pic cam greu de imaginat acest server Regza ca fiind vândute la nivel global, dar pe o bază regională, există o nevoie naturală de televizoare care au funcţionalitatea serverului.. Astfel, în Europa, sau anumite părţi ale Chinei, vrem să creăm televizoare care pot acţiona în calitate de servere ", a spus el.

De asemenea, compania a anuntat oficial la televiziune, produse ultrabook pentru lansarea în Japonia, cu toate că au avut anterior acest lucru pentru pieţele europene şi SUA. Ultrabooks sunt usoare si subtiri, fiind împinse de Intel şi producătorii de electronice, al cărui model este Apple Macbook cu mult succes pe acest segment.

Noul recorder Toshiba, numit DBR-M190 în Japonia, poate inregistra in cele 15 de zile de emisiuni de divertisment in mod de imagine slab calitativ şi va fi, disponibil pe piata  si la o capacitate mai mică de 5 Tb.  Toshiba a declarat ca pretul este proiectat undeva la 200000 yeni adica : (2.600 dolari SUA).