luni, 17 mai 2021

Jocuri, Cărți, Software Pentru Doar 20 USD

 

 

                                                    Pentru A Strânge Fonduri 

                                                                  



    Pentru lucrări de ajutor în India, Brazilia, COVID-19 Bundle este o colecție de jocuri, cărți și software oferite de Humble, care ajută la strângerea de bani pentru India, Brazilia și alte țări care se luptă să facă față pandemiei de coronavirus. 

    Clienții care acceptă să plătească 20 USD (aproximativ 1.500 Rs) pentru pachet vor primi opțiunea de a contribui direct la una sau la toate cele patru organizații caritabile: GiveIndia, Direct Relief, Doctors Without Borders (MSF) și International Medical Corps (IMC) un timp limitat. Humble asigură că 100% din încasările de vânzări Humble Heal: Covid-19 Bundle vor fi direcționate către organizațiile de caritate menționate.

    Humble spune că a strâns până acum 514.762 USD (aproximativ 3,7 milioane de dolari) până acum cu pachetul său Humble Heal: COVID-19.Pachetul are 23 de jocuri, inclusiv Bioshock Remastered, Undertale, Hyper Light Drifter, The Witness, Superhot, Saints Row: The Third, Brutal Legend și multe altele.

     Există opt cărți și patru programe software. Toate jocurile, software-ul și cărțile pot fi valorificate pe Steam. „La un an de la debutul pandemiei globale, găsim Brazilia și India care se confruntă cu două dintre cele mai grave focare COVID-19 din lume până în prezent.     Pentru a ajuta cum putem, facem ceea ce facem cel mai bine; adunând pachete de jocuri minunate, cărți și software pentru a vă bucura ”, spune Humble pe pagina Humble Heal: COVID-19 Bundle din magazinul său online. 

    Atunci când cumpărați un pachet, puteți utiliza glisoarele din secțiunea de plată pentru a alege cât doriți să acordați fiecărei organizații caritabile. În mod implicit, plata dvs. minimă de 20 USD va fi împărțită în mod egal între cele patru organizații caritabile.

    Site-ul web afișează, de asemenea, o listă cu cei mai importanți colaboratori din întreaga lume. Pachetele tipice oferite de Humble le permit clienților să plătească atât cât sau cât doresc, începând de la 1 USD (aproximativ 4.05 de lei). Pentru scutirea COVID-19, suma minimă este stabilită la 20 USD. Pachetul Humble Heal: Covid-19 este disponibil timp de cinci zile (până pe 19 mai 2021)

                                  

Source : https://gadgets.ndtv.com/games/news/humble-heal-covid-19-bundle-games-books-software-usd-20-raise-funds-charities-relief-india-brazil-2441820