miercuri, 26 mai 2021

Valve Ar Putea Funcționa Pe Nintendo Switch

 

 

 

Ca și Consola Portabilă Urmând Să Se Lanseze Până La  Sfârșitul Anului


 
     Se pare că Valve dezvoltă o consolă portabilă Nintendo Switch, care se va baza pe Linux.     Se așteaptă să fie un PC all-in-one cu comenzi tactile și un gamepad. Probabil va rula jocuri Steam și va fi lansat până la sfârșitul acestui an.
    Valve nu a împărtășit nici o informație cu privire la un astfel de dispozitiv dar mențiunile despre un dispozitiv nou au fost reperate în cod pentru cea mai recentă versiune de Steam.În plus, la începutul acestei luni, cofondatorul și directorul general al Valve, Gabe Newell ar fi făcut aluzii la o viitoare consolă.

        Deși nu există informații disponibile cu privire la un dispozitiv de jocuri manipulat de Valve, un raport de la :  Ars Technica, citează mai multe surse familiare cu problemă, spunand  că un astfel de dispozitiv este în curs de dezvoltare de ceva timp facând lucrurile mai interesante.Creatorul SteamDB Pavel Djundik, a găsit un nou cod legat de hardware în cea mai recentă versiune a clientului desktop Steam beta.
        Steam este oglinda magazinului Valve pentru jocuri pentru PC, Mac și Linux. Codul menționează noul hardware numit „SteamPal”, care este legat de controlerul „Neptun” reperat anterior.

      Cum se joacă GTA 5 pe dispozitive Android cu Steam Link sau Xbox Games Pass

        Djundik a găsit, de asemenea un meniu de acces rapid și un meniu de alimentare cu funcții „Shutdown”, „suspend” și „restart”, posibil pentru o viitoare consolă portabilă Steam.     Raportul adaugă că acest dispozitiv ar putea fi un PC all-in-one cu suport de control tactil, precum și un gamepad.Acest dispozitiv speculat seamănă cu factorul de formă al popularului Nintendo Switch, care le-a permis jucătorilor să joace atât în ​​modul portabil, cât și în modul de tip  consolă jucand pe canapeaua din living-ul personal.

        Mai mult, Gabe Newell a sugerat că Valve ar putea lansa o nouă consolă până la sfârșitul acestui an la Santa Maria College din Noua Zeelandă.Ca răspuns la o întrebare despre jocurile Steam de pe console, Newell ar fi spus: „Veți avea o idee mai bună despre asta până la sfârșitul acestui an ... și nu va fi răspunsul pe care îl așteptați”
        Răspunsul a fost împărtășit de un utilizator Reddit dar postarea a fost ștearsă, deși Ars Technica susține că a văzut-o înainte de a fi eliminată. 


Sursă : https://gadgets.ndtv.com/games/news/valve-nintendo-switch-portable-console-steam-all-in-one-pc-teased-launch-year-end-gabe-newell-2449679