duminică, 30 mai 2021

PUBG Mobile De Nivelul 3 Tachinat De Battlegrounds Mobile

 

 

                                          Data lansării ramane un mister


 
    Battlegrounds Mobile nu a primit încă o dată de lansare dar dezvoltatorul Krafton tachinează aspecte ale jocului de ceva vreme. Cel mai recent teaser distribuit pe pagina oficială de Facebook a jocului prezintă un element din joc pe care jucătorii îl pot găsi.
        Acesta prezintă o parte esențială a experienței Battle Royale, deoarece permite jucătorilor să transporte diferite obiecte. În plus, listarea magazinului Google Play pentru joc arată cerințele sale minime, care includ doar 2 GB RAM.

        Battlegrounds Mobile India, este avatarul indian al PUBG Mobile care a fost interzis  în luna Septembrie anul trecut. Va fi o versiune modificată a jocului interzis, care se adresează exclusiv publicului indian.Dezvoltatorul Krafton a tachinat viitorul joc și cu cel mai recent teaser, a arătat un element din joc crucial pentru experiența battle royale de nivel 3.     Backpack-urile sunt printre cele mai importante articole de pornire din Battle Royale, deoarece oferă jucătorului spațiu de inventar pentru a transporta obiecte.
    

        Backpack-ul de nivel 3 este cel mai mare, pe care jucătorii îl pot găsi în acest joc. De asemenea, arată identic cu cel din PUBG Mobile.Pe lângă aceasta, în teaser nu au fost distribuite alte informații despre Battlegrounds Mobile India.Data lansării a jocului este încă un mister.

    PUBG Mobile India Avatar Battlegrounds ar trebui interzise ​​solicită deputații

    Preînregistrările pentru Battlegrounds Mobile India au intrat în direct pe magazinul Google Play pe 18 Mai.În listă sunt prezentate cerințele minime pentru joc, care includ Android 5.1.1 sau o versiune ulterioară și cel puțin 2 GB RAM.Desigur, veți avea nevoie de o conexiune stabilă la Internet pentru a juca.

    Avatarul „Battlegrounds” Din India PUBG Mobile Va Fi Lansat Pe 18 Iunie

    Battlegrounds Mobile India a fost anunțat la începutul acestei luni și dezvoltatorul a lucrat pentru a finaliza o dată de lansare.Noul titlu va avea în esență același joc cu PUBG Mobile, deși aceleași hărți pot avea nume diferite.Krafton a tachinat anterior hărțile Sanhok și Erangel de la PUBG Mobile, deși acesta din urmă se va numi Erangle în Battlegrounds Mobile India. 


Sursă : https://gadgets.ndtv.com/games/news/pubg-mobile-battlegrounds-india-backpack-tease-facebook-release-date-mystery-2451178