luni, 19 iulie 2010

Google Export Adviser

Există 1.2 bilioane de clienţi online în lume..nu aţi dori să vă alăturati acestora? De aceea, Google a creat Google Export Adviser, pentru a ajuta companiile la găsirea de parteneri din intreaga lume în vederea dezvoltării afacerilor privind import-exportul.Google Export Adviser vă ajuta afacerea dumneavoastră în vederea înlăturarii barierelor majore pentru Marea Britanie.

Google Export Consilierul vă ajuta afacerea dumneavoastră să depăşească barierele majore pentru exportatori cu instrumente utile, practice şi oferă intuiţii relevante pentru a permite afacerii dumneavoastră să ajungă la noi pieţe şi să crească la nivel internaţional.


Google Export consilier propune cinci paşi privind:
- Afacerea dvs. gata
- Găsirea dreptului de piaţă
- Linia de fund
- Identificarea noilor clienţi
- Plata si livrarea
pentru fiecare etapă Google prezintă exemple şi propune anumite optiuni.


Acum este timpul exportului :
Acum vă prezentăm cateva caracteristici care sunt în paginile Google export, consiliere în vederea identificării unui loc de muncă din domeniul Import Export:

- Dacă doriţi să încercaţi, în cazul în care este afacerea dvs. este gata:
https://www.uktradeinvest.gov.uk/ukti/bti/bti/quiz/index.html

- Pentru a găsi dreptul de piaţă (fie ca sunteti exportatori sau importatoari ONU poate reprezenta un instrument util) iată cateva informaţii:
http://www.google.co.uk/intl/en/exportadviser/finding-the-right-market/- Linia de jos este pentru a verifica Rentabilitatea afacerii:
http://www.google.co.uk/intl/en/exportadviser/the-bottom-line/- Identificaţi noi potenţiali clienţi prin creşterea traficului, cu ajutorul Google AdWords, folosind pieţe online sau au o strategie bună pentru a îmbunătăţi afacerea dumneavoastră.
- Pentru plată şi livrare, Google prezintă actualii partenerii in cateva pagini.Dacă sunteţi importator sau exportator, Google oferă seminarii gratuite on-line pentru prin serviciul Consilier Export pentru a vă ajuta să aflaţi tot ce trebuie să stii despre afacerea dvs. si posibilităţile dezvoltării acesteia prin intermediul Google.
Veţi auzi de la experţi o varietate de subiecte şi răspunsuri la întrebările dumneavoastră în timpul afectat întrebărilor noastre.


Sursa de consilier Exportator: http://www.google.co.uk/exportadviser/