sâmbătă, 1 mai 2021

Căutarea Google Adaugă Ouă de Paști

                                                

                                      3D Easter Bunny pentru a marca Easter 

                                                                  

       Duminica Paștelui este aici dar după cum vă puteți aștepta, toată lumea o va sărbători în interior în acest an din cauza Coronavirus-ului. Pentru a adăuga ceva distracție sfintei sarbatori, Google a adăugat câteva ouă de Paște reale (virtuale) pentru căutările legate de Paște. Când căutați Paște, Paște 2021 sau alți termeni similari, Google afișează un banner în colțul din dreapta sus al paginii cu rezultate pe desktop și deasupra rezultatelor căutării pe mobil. În plus, compania a adăugat Easter Bunny la colecția sa de animale 3D. Potrivit unui raport Google, banner-ul de Paște din rezultatele căutării Google, atât pe desktop, cât și pe mobil, include un iepuraș roz, cu arc, pui galben și ouă de pui care sunt clocite dintr-un ou de Paște. Bannerul nu este interactiv, dar este cu siguranță o completare interesantă la pagina cu rezultatele căutării Google. Mai mult, Panoul de cunoștințe Google pentru căutarea Paștelui include o expoziție interactivă de la Google Arts & Culture despre „tradițiile Paștelui din întreaga lume”.
         Google este cunoscut pentru ascunderea ouălor de Paște în rezultatele căutării. Unele dintre popularele ouă de Paște de la Google includ Atari Breakout, askew, răstoarnă o monedă, aruncă un zar, Tic Tac Toe, spinner fidget, cel mai singuratic număr, clipesc html, face o rola de butoi, Thanos și zerg rush. Există multe altele și, dacă vă întrebați exact cum să le urmăriți pe fiecare dintre ele, tot ce trebuie să faceți este să le căutați în Google. 

        În plus, după cum s-a menționat, Google a adăugat Easter Bunny la colecția sa de animale 3D. Dacă căutați Easter Bunny pe Google pentru smartphone, rezultatele arată un Easter Bunny 3D animat pe care îl puteți pune chiar în împrejurimile dvs folosind realitatea augumentată, atât timp cât telefonul dvs îl acceptă. Adăugarea Iepurașului de Paște la colecția Google vine la timp pentru Duminica Paștelui. 


Sursa : https://gadgets.ndtv.com/internet/news/easter-sunday-2021-google-search-eggs-bunny-3d-ar-2210049