duminică, 29 august 2010

Interviu Twoolr

Aici veti putea citi un interviu cu creatorul site-ului Twoolr, un popular instrument care permite statistici avansate pe contul Twitter şi un instrument de marketing foarte bun pentru mediul de afaceri şi e-commerce.



Prima întrebare:
Cum ai ajuns la ideea de a crea Twoolr?
- Bună ziua :) Ideea mi-a venit printr-o observaţie simplă. Brandurile sunt tot mai active în reţele sociale şi, mai ales, pe Twitter. Prin urmare, este important pentru ei să aibe un instrument care sa le permită pur şi simplu o raportare. Mai degrabă decât să folosim o multitudine de instrumente, am sugerat un all-in-one.  

Amintiţi-vă că acum sunt mai mult de 10.000 de testeri beta, ce vă mulţumesc pe home page.
- Pentru testeri beta le-am acordat o reducere, respectiv 2 euro în loc de 5 euro pe lună pentru toate testere care doresc să le utilizeze. :)

Cum este posibil să testeze Twoolr?
- De câteva zile, Twoolr este semi-privat: adept @twoolr_beta cont pentru a putea apoi să va conectaţi direct la site. Dacă există o problemă trec contul la secţiunea protejat şi reduc afluxul de noi utilizatori ...

Twoolr este în prezent, numai în limbă engleză, doriţi să fie disponibil la nivel internaţional?
- Nu chiar ... Două motive explică această alegere. Repartiţia limbilor utilizatorilor m-au forţat să le traduc direct în cel puţin trei limbi. Pe de altă parte, cantitatea mică de cuvinte a site-lui face că acesta, în mare măsură, să fie înţeles de toată lumea.

Aţi propus de câteva zile "blog.twoolr.com" ce tipuri de ştiri v-aţi gândit să le prezentaţi utilizatorilor?
- De fapt, are o vârstă mică noul ecosistem Twoolr. :) Blog-ul va servi la mai multor lucruri .. Prima este aceea despre Twoolr, în linii mari: ştiri, discuţii, explicaţii privind caracteristicile, etc, etc. Al doilea este de a împărtăşi cu o zi înainte că pot face asupra ecosistemului Twitter. Dar, de fapt, scopul că cea mai mare este de a face o lista privind tutorialul pentru fiecare caracteristică, astfel încât toată lumea poate folosi Twoolr la întregul sau potenţial!

De asemenea, aţi lansat recent un alt instrument gratuit care este twlr.me, puteţi să ne daţi câteva detalii?
- Da, pentru Twlr.me scopul a fost de a promova indirect Twoolr (ceea ce include şi clienţi Twitter, de exemplu). Dar astăzi nu mai sunt convins că va funcţiona, voi vedea cum o pot adapta. :)

Pentru cei care nu ştiu twlr.me este un instrument pentru URL-ul şi află cum Shortener link-urile dvs. sunt utilizate.

Oferim în prezent un utilitar gratuit, v-aţi gândit şi la varianta de a nu fi gratuit? (De exemplu, pentru plată cheltuielilor necesare serverelor pentru a rulă Twoolr sau pentru îmbunătăţiri suplimentare şi întreţinere)
- Da, am început de la momentul de trecere peste 10000 beta testeri, prima ofertă. Unele caracteristici sunt accesibile numai cu plată. O mică lista non-exhaustivă pentru a vă oferi câteva detalii: atunci când sunt cele mai ReTwitté, zi de colectare a datelor, tabloul de bord de sinteză, de raportari prin trimiterea de e-mail, etc. Contul plătit se adresează în special companiilor, desi preţul este accesibil pentru toţi utilizatorii (rata normală: 5 € / lună). 



Pentru cei care doresc mai multe informatii, aici sunt conturile oficiale de Twitter Twoolr News:
http://twitter.com/twoolr şi accesul la contul de beta http://twitter.com/twoolr_beta aici.

In curand vom prezenta în detaliu instrument Twoolr, alaturi de un nou articol pentru a prezenta utilizatorilor detalii şi in vederea îmbunătăţirii modalitatii de utlizare pe Twitter. Ne puteţi urmări, de asemenea, pe Twitter pentru a fi notificat privind urmatoarele articole despre Twoolr: http://twitter.com/CalculatorWeb .

Website : Twitter Statistics