joi, 23 septembrie 2010

Google Instant Prezentare

V-am prezentat deja Google Instant împreună cu rezultatele căutării în timp real. Azi vă vom prezenta noua pagină de prezentare propusă de Google.



Compania continuă să prezinte noua funcţie a motorului de căutare, şi anume Google Instant împreună cu noile pagini şi clipuri. Iată următorul film împreună cu un search în timp real alături de Bob Dylan:



Compania bazată pe Mountain View a creat, de asemenea, o nouă pagină pentru a prezenţa Google Instant împreună cu animaţiile şi filmele pe care utilizatorii le pot accesa pentru a înţelege acest nou serviciu şi pentru o utilizare mai eficientă. Este esenţial să aveţi următoarele informaţii:
  • căutări mai rapide: prin anticiparea căutărilor şi arătând rezultate înainte să finalizaţi scrierea cuvintelor dorite, Google Instant poate salva 2-5 secunde per căutare.
  • anticipări mai inteligente: topul anticipărilor pentru căutări este exemplificat cu text de culoarea gri, astfel încât puteţi opri scrierea în momentul în care observaţi cuvintele dorite.
  • rezultate instanţe: până acum, trebuie să scrieţi întreaga expresie şi să aşteptaţi rezultatele corespunzătoare, dar acum rezultatele apar instantaneu.
Source : http://www.google.com/landing/instant/

O noua pagină a fost, de asemenea, creată cu ocazia apariţiei Google Instant, ce prezintă părerile unor experţi Internet, împreună cu tweet-uri privind Google. Google Instant a fost lansat pe 8 septembrie în UŞ, UK, Franţa, Italia, Germania, Spania şi Russia pentru o căutare cât mai eficientă.
Source : http://www.google.com/press/instant/