duminică, 19 septembrie 2010

Youtube 3D videoclipuri

Serviciul video al Google, numit Youtube oferă acum, de mai mult de un an, posibilitatea de a adauga clipuri video în 3D. Vom prezenta un exemplu de video şi diverse informaţii necesare pentru utilizarea video 3D de pe YouTube.

Începutul 3D a fost în 1953, apoi Michael Jackson a făcut "Capitanul EO". Cu trecerea anilor au existat mai multe şi mai multe filme cinema 3D, care oferă această opţiune, dar şi pe suportul consolelor de jocuri video, cum ar fi PlayStation 3, care vor cuprinde jocuri 3D, în următoarele câteva săptămâni. Youtube video 3D a fost o dezvoltare interesanta pentru utilizatori. YouTube a lansat această ofertă din 2009 pentru a adăuga videoclipuri în 3D cu platforma sa de cei care doreau. Formatul 3D este în prezent la moda, astfel incat YouTube a trebuit sa tina pasul. Aici este un exemplu de video prezentat de către echipa de pe YouTube.


YouTube in 3D :


Pentru cei care doresc să adauge un video 3D pe Youtube, iată câteva sfaturi utile.
  • folosiţi două camere video aranjate că o pereche de ochi 
  • porniţi ambele camere video simultan
  • în programul de editare filme, plasaţi subsolul pentru ochiul stâng şi drept împreună pe aceleaşi frame-uri, cu ochiul drept pe cel stâng şi cu invers
  • Încărca filmul! Editează filmele tale tags şi adaugă yt3d:enable=true. Dacă filmul este widescreen, adaugă yt3d:aspect=16:9


Odată ce acest video este propus pe platformă YouTube va fi capabil de a avea unele opţiuni în partea de jos a videoclipului, o icoană 3D. Aici este o imagine pentru a va arată diferitelor opţiuni.


Youtube 3D


Aceste opţiuni sunt utile a defini care este luneta corespunzătoare pentru a obţine filme 3D. Fiecare utilizator poate avea un model de ochelari 3D pe platformă video, prin urmare, propune o opţiune pe care cei mai mulţi utilizatori o pot folosi cu diferite modele existenţe de ochelari 3D pe piaţă.

Sursa : http://youtube-global.blogspot.com/2009/07/now-in-3d-join-experiment-with-us.html