miercuri, 28 iulie 2010

Easter Egg în Dailymotion

V-am prezentat deja Easter Egg de pe YouTube, acum este pentru Dailymotion, faimoasa platforma franceză de filme, care încearcă să fie atât de celebră ca Youtube.

Easter Egg în Youtube

Nu ştim dacă cunoaşteţi că există Easter Egg in multe programe şi site-uri, vă vom arăta primul din Youtube.

Fotografia arhitectonica in Picasa

În iunie Google organizează primul concurs de fotografie Picasa în Europa. Sunteti invitaţi în comunitatea Picasa pentru a vota cele mai frumoase fotografii.

Noul Ask (Ask.com)

Astăzi este o zi mare pentru intrebări pentru ca a fost lansat, cu un nou look, oferind unele accesorii incitante utilizatorilor. Ask.com nou, care a combinat răspunsuri tehnologii brevetate (special concepute pentru a extrage întrebări şi răspunsuri de pe Web), cu ajutorul comunităţii umane Ask.com in numar de 87 milioane unic lunar.

marți, 27 iulie 2010

Yahoo! Japonia adoptă Google

Grupul de servicii online Yahoo Japan a anunţat marţi că va adopta motorul de căutare Google şi va controla cea mai mare parte de cercetare pe internet, în Japonia.

sâmbătă, 24 iulie 2010

reCAPTCHA API Key și Ressources

Am vorbit acum câteva săptămani în urmă despre noua pagina Google ce promova reCAPTCHA. Acum vom aduce noi informații legate de acest serviciu.

vineri, 23 iulie 2010

Youtube : Life In A Day

Este o experienţă nouă în a crea un film documentar creat într-o singură zi la unul dintre videoclipurile realizate de utilizatori în întreaga lume. Pe 24 iulie, ai 24 ore pentru a prinde o bucaţică din viata ta pe camera foto.

Apple prezintă sursa codului unui program din 1984

Apple Maintosh a dorit să combine un minunat design în hardware și software, de aceea acest aspect a fost favorabil pentru companii. Programul de desen MacPaint, care a fost lansat odată cu computer-ul în ianuarie 1984, a fost un exemplu atât în ceea ce a făcut, şi modul în care aceasta a fost implementat.

Cum sa dezinstalăm Flash Player-ul

Adobe aduce posibilitatea de a dezinstala Flash Player-ul din calculator, dacă doriţi (chiar pentru Mac sau Windows) furnizand un mic program pentru a dezinstala Flash Player.

luni, 19 iulie 2010

Google Export Adviser

Există 1.2 bilioane de clienţi online în lume..nu aţi dori să vă alăturati acestora? De aceea, Google a creat Google Export Adviser, pentru a ajuta companiile la găsirea de parteneri din intreaga lume în vederea dezvoltării afacerilor privind import-exportul.

luni, 12 iulie 2010

Asus Nvidia GTX 460

Denumit de către Nvidia "The next great gamers GPU", noul GeForce GTX 460 a fost lansat oficial si este pregatit să concureze cu oferta de GPU-uri AMD capabile DX11.

miercuri, 7 iulie 2010

ATI Radeon 5870

Pregătiţi-vă de o experienţă de înaltă definiţie cu ATI Radeon HD 5870. Extinde-ţi vizualizarea in timp real cu trei ecrane LCD si pierdeţi-vă în acţiunea revoluţionară cu ATI Eyefinity Technology 2.

duminică, 4 iulie 2010

Tour de France 2010 : HTC-Columbia pentru Google Maps

O nouă manieră pentru aprecierea renumitulului Tur al Frantei 2010 impreună cu opţiunile propuse online de Google. Iată urmatoarea opţiune propusă ce permite vizualizarea bicicliştilor urmaţi de nouă echipă HTC Columbia, poziţia lor exactă şi ierarhizarea în timp real, folosind o hartă.

vineri, 2 iulie 2010

Google Chat explicată de bunica!

Următoarele 2 minute de video introduce modul video de chat cu soluții furnizate de către Google. Tot ce ai nevoie pentru a începe sa folosești Google Video chat este o cameră web, microfon, boxe de calculator şi un cont de Gmail cu plug-in.

joi, 1 iulie 2010

GIGABYTE: lansează seria de brand Aivia la Computex 2010

GIGABYTE este pregătită să anunţe noua linie de produse.Pentru a întări imaginea acestor produse, GIGABYTE a creat o serie de periferice originale. Aivia, un cuvânt integrat acronymic, este derivat din caracteristicile sale cheie - avansat, intuitiv şi arhetip.  Aivia nu este doar o extensie a intelectului uman, dar şi o extindere intuitivă la folosirea inteligenţei artificiale. Din acest motiv, Aivia poate fi interpretată şi ca AI, prin intermediul GIGABYTE.